• pixel-1.jpg
  • pixel-2.jpg
  • pixel-3.jpg
  • pixel-4.jpg

Gedreven door passie voor Italiaanse stijlen en designs, startte Fabio Pesce in 2004 met Pixel. Tegenwoordig is Pixel een speler van formaat en distribueert zij haar innovatieve Italiaanse mozaïeken over de hele wereld.

Kleuren, vormen en designs zijn geweldig gecombineerd in een product range, waarbij glas- en houtmozaïek met uiterste precisie zijn gecombineerd in mooie patronen en designs. Pixel biedt ontwerpers een scala aan maatwerk mixen en decors.

Gemaakt voor een brede toepassing is Pixel is zowel toepasbaar voor interieur alsmede exterieure oppervlaktes in private woningen en commerciële ruimtes inclusief zwembaden. Pixel onderscheidt zich met name door perfecte geplakte mozaïeksteentjes, waarbij de lijnen prachtig doorlopen, mede door de smalle voeg van 1,1mm komen de prachtige designs tot z’n recht. Pixel is “gezond en groen” doordat er geen Lood en Cadmium aan de producten zijn toegevoegd, daardoor zijn de steentjes kleurvast zijn. Pixel heeft een enorme range van 273 kleuren. De mixen en dekoren worden geassembleerd in Italië, waardoor er super snel en flexibel kan worden gehandeld. Zo zijn er nog tal van voordelen om te kiezen voor Pixel glasmozaïek.

Meer informatie: www.pixel-fp.com
Tegelzone B.V. is in Nederland de exclusieve handelsagent voor Pixel-FP.

Tegelzone © 2012 | Alg. voorwaarden

social-icon-facebooksocial-icon-likedinsocial-icon-twitter